Aanmelden

Druk hier om direct aan te melden

SNEL-test

vul de vragen in en kijk of logopedie gewenst is.

Praktisch

Praktische informatie

Boektip!

Jij bent belangrijk! Methode voor ouders om de taalontwikkeling spelenderwijs te stimuleren.

Wist u dat?

wij heel blij zijn met onze nieuwe collega Linda!

Manuela van den Biggelaar

Ik ben Manuela van Deursen-van den Biggelaar en ik ben in 2020 afgestudeerd als logopedist op de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in een verzorgingscentrum voor ouderen en in een vrijgevestigde praktijk. Door mijn opleiding en werkervaring kan ik mijzelf een echte allround logopedist noemen. Je kan bij mij terecht met veel verschillende logopedische problemen. Je kan hierbij denken aan neurologische communicatieproblemen bij volwassenen tot taalontwikkelingsproblemen bij kinderen.

Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis bij te spijkeren. Zo blijf ik op de hoogte van de meest recentelijke ontwikkelingen en behandelmogelijkheden binnen de logopedie. Daarnaast ben ik kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onlangs gevolgde cursussen zijn:

Spel in de logopedie

Lees- en spellingsproblemen: diagnostiek en behandeling

In mei 2022 ben in met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij Logopedie Mondig. De diversiteit waarmee ik mag werken in de praktijk zorgt ervoor dat het werk leuk en uitdagend blijft. Ik vind het prachtig om cliënten te helpen en hen daarbij meer zelfvertrouwen te geven. Logopedie kan in veel opzichten hulp bieden en ik ben erg trots dat ik daar een deel van mag uitmaken.

Wie weet tot ziens!

Aanwezigheid:

maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.

manuela@logopediemondig.nl

Ontwerp en techniek © 2011-2024 Montay Media