Aanmelden

Druk hier om direct aan te melden

SNEL-test

vul de vragen in en kijk of logopedie gewenst is.

Praktisch

Praktische informatie

Boektip!

Jij bent belangrijk! Methode voor ouders om de taalontwikkeling spelenderwijs te stimuleren.

Wist u dat?

wij heel blij zijn met onze nieuwe collega Linda!

Marieke van der Kant

in 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie logopedie heb ik ervaring opgedaan met diverse stoornissen binnen verschillende werksettingen: speciaal basisonderwijs, vrije vestiging, ziekenhuis en stemcoaching van studenten op het HBO.
Omdat ik mijn logopedische kennis wilde verdiepen en verbreden, ben ik direct na mijn HBO opleiding logopedie gestart met de masteropleiding Taal- en spraakpathalogie aan de Radboud Universiteit. Sinds de zomer van 2015 ben ik drie dagen per week werkzaam bij Logopedie Mondig op zowel de hoofdlocatie als in het Gezondheidscentrum Heikant.

Ik heb het erg naar mijn zin bij Logopedie Mondig. De gezellige en open sfeer van de praktijk vind ik erg fijn en past goed bij me. Het samenwerken met andere disciplines op het gezondheidscentrum Heikant vind ik een grote toegevoegde waarde hebben voor de client en het werkt erg plezierig in zo'n fijn team.

Ik ben allround logopedist maar daarnaast heb ik me gespecialiseerd in spraak- en taalstoornissen bij meertalige kinderen. Ik heb grote interesse in ernstige taalstoornissen bij kinderen en tevens bij volwassenen met een neurologische problematiek. Tijdens mijn stage in het ziekenhuis heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende neurologische stoornissen. Verder ben ik geinteresseerd in de stemproblematiek. Als hobby zing ik erg graag en treed ik regelmatig op met mijn band. Hierdoor is mijn interesse ontstaan voor de spreek- en zangstem en kan ik vanuit mijn ervaring goed aansluiten bij de clienten.

Ik vind het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste logopedische ontwikkelingen via symposia, artikelen en bijscholing.

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

marieke@logopediemondig.nl

Ontwerp en techniek © 2011-2021 Montay Media